speakerland
Hypex

Hypex is een Nederlandse fabrikant van versterkercomponenten voor audio toepassing. Voor ons zijn vooral de zogenaamde "plate-amps", de versterkers met ingebouwde cross-overs voor toepassing in subwoofers interessant.

 

Compacte actieve subwooferversterker Hypex DS 2.0
Deze aktieve subwoofermodule is multifunctioneel inzetbaar, voor bijvoorbeeld home-cinema gebruik, maar ook voor hoogwaardige high-end stereo toepassing. Door gebruik te maken van geavanceerde new class D techniek is deze versterker in staat een zeer grote stroom te leveren en de aangesloten basspeaker(s) optimaal onder controle te houden. Daarnaast biedt deze module de mogelijkheid om traploos de fase te regelen, is er voorzien in een bass-boost regeling en kan de module zowel vanuit een voorversterker als een eindversteker worden aangestuurd.

Dempingsfactor > 500 Puit bij 100 Hz en 8 Ohm = 100 Watt RMS Puit bij 100 Hz en 4 Ohm = 175 Watt RMS Volume regeling Crossover frequentie traploos regelbaar van 30-120 Hz met 18 dB/Okt Traploos regelbare fase 0-180 en 180-360 graden bass-boost tot +6 dB instelbaar tussen 50 en 120 Hz Stereo (ook mono te gebruiken) Cinch-ingang High-power ingang Afmetingen (HxB) 190 x 220 mm Inbouwdiepte 60 mm

Te bestellen in de webshop: DS 2.0 of aan te scahffen in de winkel (de DS 2.0 is altijd op voorraad)

CookiesAccept

Deze website gebruikt cookies.

U gaat hiermee akkoord als u doorgaat.

Akkoord!